ontwikkeling website: www.dehoopict.nl
Ga naar de Facebook pagina van De Brug!
Volg De Brug op Twitter
Gratis WiFi in het inloophuis van De Brug

Inloopochtend De Brug Molenwijk van start!

Nu ook in de Molenwijk ruimte voor een bakje en een praatje.

Dinsdag 27 april a.s. start Stichting De Brug met een Inloopochtend in de Molenwijk (Katwijk aan den Rijn). In samenwerking met het Welzijnskwartier wordt dit initiatief opgestart voor de bewoners uit de Molenwijk en omliggende wijken. De locatie is het voormalig PMT gebouw, wat al in beheer is van het Welzijnskwartier. De inloopochtend is een aanvulling op de activiteiten die al plaatsvinden in dit gebouw.

Wilma Zwanenburg en Pascal Vermeer zijn de medewerkers van Stichting De Brug die dit initiatief vorm gaan geven. Wilma; ‘We denken dat er behoefte is aan een laagdrempelige locatie in de Molenwijk waar iedereen even binnen kan lopen voor een kopje koffie, een praatje of met vragen over de hulp die geboden kan worden’. Stichting De Brug faciliteert reeds het bekende Inloophuis in de Hoornes. Om ook bewoners uit andere wijken de gelegenheid te geven om gebruik te maken van een inloopfunctie, is het idee van deze inloopochtend ontstaan. ‘Iedereen kent wel het Inloophuis van De Brug in de Hoornes. De afstand kan soms net de drempel zijn voor iemand uit een ander wijk. We proberen op deze manier mensen die dat nodig hebben op te vangen en te ondersteunen waar nodig. Het zou mooi zijn als we hen kunnen ondersteunen en als men dit wil, doorverwijzen naar De Brug voor gepaste hulp. Maar ook als je eenzaam bent of behoefte hebt aan wat gezelligheid, kom gerust langs’ aldus Wilma.

Wilma en Pascal doen een enthousiaste oproep; ‘Elke dinsdag van 10.00 tot 14.00 bent u van harte welkom voor een kopje koffie, een praatje of uw vragen over het zorgaanbod van De Brug. Van harte welkom! We zien er naar uit u te ontmoeten!’

 

Inloopochtend De Brug Molenwijk

Tulpstraat 15A Katwijk

Elke dinsdag van 10.00 – 14.00

 

Wilma Zwanenburg en Pascal Vermeer, gastvrouw en gastheer Inloopochtend Molenwijk

 

 

 

Footer logo's   Hoofdlocatie Katwijk
Schaepmanstraat 1
2221 ER KATWIJK
T. 071 - 403 37 33
F. 071 - 408 50 92
E. info@debrughelpt.nl
Toon locatie

Bankrekeningnummer:
NL55RABO0331865165
Locatie Leiden
De Plek
Kanaalpark 157
2321 JW LEIDEN
T. 071 - 403 37 33
Toon locatie
De Kringloopwinkel
Heerenweg 5
2222 AM KATWIJK
T. 071 - 408 56 46
E. henk@debrughelpt.nl
Toon locatie