Skip to content

Maaltijdenproject

Ken jij iemand in jouw omgeving waar je je zorgen over maakt? In je familiekring, een vriend(in), buurman of buurvrouw, of ken jij vanuit een professionele relatie iemand die extra aandacht nodig heeft? Meld je dan bij het maaltijdenproject van Stichting De Brug.

Binnen het maaltijdenproject wordt er omgezien naar diegenen die in sociaal isolement verkeren. Vaak komen deze mensen de deur niet uit en verwaarlozen ze zichzelf. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals verslavingsproblematiek of psychische nood, ed. Samen gaan we op zoek naar de oplossing.

De Brug helpt echt! Ik had nooit gedacht dat het mij zou lukken maar uiteindelijk heb ik een eigen leven op kunnen bouwen. De Brug heeft echt een persoonlijke benadering. Ik ben blij dat ze me opgezocht hebben’

Wilt u meer informatie over het maaltijdenproject of wilt u iemand bij ons aanmelden, neem contact op met ons maaltijdenproject team.

Ervaren medewerkers van De Brug bezoeken deze mensen. Vrijblijvend en met regelmaat. Ook u kunt helpen! Weet u iemand bij wie de medewerkers van De Brug langs kunnen gaan? Laat het ons weten.

Wij gaan graag op pad!

‘Wat ik prettig vond is dat er geen dwang en drang bij kwam kijken’