Skip to content

Inloophuis

Het inloophuis van De Brug (Inloophuis GGZ en daklozen) is open voor iedereen die moeite heeft om mee te komen in de huidige maatschappij, maar richt zich specifiek op mensen met een GGZ problematiek, dak- en thuislozen, (ex-)verslaafden en  eenzame mensen uit de buurt.

Het inloophuis is geopend op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 09.00 tot 15.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Uitgezonderd feestdagen, dan is het inloophuis – tenzij anders vermeld – gesloten.

Informatie op deze pagina

Een groot aantal gasten (zo worden de bezoekers genoemd) vindt de weg naar het inloophuis, waar elke middag naast een vaste betaalde kracht twee vrijwilligers een luisterend oor voor hen hebben.  Naast het doen van allerlei activiteiten kan er ook een kop koffie gedronken worden of een maaltijd genuttigd worden. Ook is er wifi beschikbaar.

Handige informatie

Ontbijt

Het inloophuis (Inloop GGZ) heeft in de ochtend een echte inloopfunctie, men kan van 9:00 tot 10:00 uur vrij binnenlopen voor ontbijt.

Warme maaltijd

Van 12.30-13.00 uur kunnen de gasten van het Inloophuis een warme maaltijd krijgen voor 1,50 euro. Hiervoor moet men zich een dag van te voren opgeven. Er wordt – wanneer de situatie dat toelaat – met elkaar aan tafel gegeten.

Douche- en wasmogelijkheden

Tijden de openingstijden van het inloophuis zijn er mogelijkheden om te douchen en de was te doen (douchespullen en wasmiddelen zijn gratis beschikbaar).

Kapper

Ongeveer om de 6 weken is er een kapper aanwezig. De lijst voor de  inschrijving met de datum van de eerstkomende keer ligt in het inloophuis en u kunt zich daar aanmelden. De kosten zijn slechts 2 euro.