Skip to content

Ouder/partner werk

Als jouw kind of partner verslaafd is, kun je voor problemen komen te staan waar je geen raad mee weet. Vaak rust er een taboe op. Je wilt enerzijds niet dat de omgeving het weet. Aan de andere kant merk je echter dat je het alleen niet red. Maar De Brug Helpt! De Brug biedt op diverse manieren begeleiding aan ouders, partners en andere familieleden van (ex-)verslaafden.

Informatie op deze pagina

Hoe en wat?

In individuele gesprekken met een maatschappelijk werker kun je bespreken wat je moeilijk vindt in het omgaan met jouw verslaafde kind, ouder of partner. Je merkt dat je onbewust met alle goede bedoelingen voor hem of haar blijft zorgen en in bescherming blijft nemen. Maar heeft dit een goede uitwerking of juist niet?  Samen met de maatschappelijk werker ga je een traject in, waarin je bijvoorbeeld leert om grenzen aan te geven. Daarnaast krijg je ook meer inzicht in hoe beter om te gaan met verslavingsgedrag en wat juist wel of niet te doen.

Kosten van ouder/partnerwerk

Een Ouder/Partnertraject wordt middels een subsidie bekostigd vanuit de gemeente Katwijk. Wil je meer informatie, dan kun je altijd even met ons contact opnemen.